5 Bandar Yang Mempunyai Jumlah Wanita Paling Cantik Di Dunia..

Bagi golongan lelaki, mendapat pasangan yang cantik merupakan satu bonus tambahan selain daripada moral dan akhlak yang baik. Bagi yang ingin mencari pasangan yang cantik dari luar negara, bolehlah melancong ke  tempat-tempat tersebut bagi mencari jodoh anda.

 

#1 Milan, Itali

Kejelitaan wanita dari Itali sudah tidak disangkal lagi. Ini dapat dibuktikan dengan ramai wanita berasal dari Milan sudah popular.

#2 Kiev, Ukraine

Kecantikan wanita dari Ukraine sememangnya sudah berada dalam ranking dunia. Jadi tidak hairanlah ibu kota Ukraine ini dipenuhi dengan wanita yang cantik. Menurut khabar, lelaki daripada luar yang mengunjungi Kiev akan jatuh cinta pandang pertama jika melihat wanita cantik di sana.

#3 Stockholm, Sweden

Ibu kota ini dikenali sebagai pusat fashion, gaya dan pusat kecantikan. Kecantikan wanita dari Stockholm sememangnya sudah terkenal sejak 100 tahun dahulu.

#4 Hong Kong

Menurut Earthtripper, jumlah wanita di Hong Kong lebih banyak berbanding lelaki. Wanita di sana juga terkenal kerana berpelajaran tinggi dan sopan.

#5 Madrid, Sepanyol

Madrid terkenal kerana mempunyai pelbagai campuran genetik. Madrid pernah diceroboh oleh bangsa Rom, Yunani, Fenisa dan ARab.Jadi tidak hairanlah wanita di sini cantik-cantik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *