5 Tanda Suami Anda Dah Pokai Tapi Taknak Bagitau Isteri..

Tiada ribut, tiada angin tiba-tiba suami anda berubah dengan drastik. Selalunya para isteri akan perasan dengan perubahan sang suami. Jika para isteri perasan akan perubahan seperti berikut janganlah pula nak bawa makan tempat-tempat mahal pula atau nak shopping sakan.

1. Menghabiskan masa di rumah

Apabila hujung minggu, si suami lebih suka menghabiskan masa di rumah daripada bersama kamu untuk keluar ke mana-mana.

“Daripada aku keluar duit, bagus aku lepak dekat rumah”. Inilah isi hati para lelaki bila duit mereka dah nak habis tapi gaji lama lagi.

2. Menonton online movie atau main video game di rumah

Daripada menonton wayang atau bersiar-siar, lelaki lebih memilih untuk menonton movie lama atau bermain permainan Online sambil makan keropok ayau makanan yang ringkas-ringkas.

3. Mengelak daripada diajak pergi membeli-belah.

Apabila isteri mengajak untuk pergi shopping, dia hanya akan order makanan simple untuk isteri bawa bila dah siap shopping.

Kalau tak pun suami akan cakap “Next time la kita shopping. Tunggu gaji dulu”.

4. Destinasi bersejarah jadi pilihan

Kalau si isteri nak sangat juga bersiar-siar, suami akan bawa k tempat-tempat legend seperti zoo atau muzium.
Alasannya: “Ia merupakan destinasi yang aman dan tenang untuk kita berdua
5. Whatsapp sahaja
Tidak seperti kebasannya, dulu dia sering menelefon kamu kini dia lebih memilih untuk mengunakan SMS atau Whatapps.
Alasannya nak habis kan quota internet dan murah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *