“Boyfriend Aku Sweet Bagai Nak Rak, Rupanya Perangai Dia Macam Tu!” – Luahan Seorang Perempuan Terhadap Ex-BF Yang…

Setiap individu pasti ingin lakukan yang terbaik buat pasangan mereka. Ada antara mereka yang sanggup melakukan pelbagai kerja untuk mengumpul duit demi mempercepatkan ikatan mereka disahkan melalui perkahwinan yang direstui. Syabas admin ucapkan bagi korang yang bertungkus-lumus demi benda yang halal. Semoga dipermudahkan ya.

Lain pulak untuk kisah kali ini. Kisah benar ini diceritakan oleh individu sendiri akan pengalaman dia kapel dengan sorang mamat. Pada mulanya memang sweet macam dalam cerita melayu TV3 petang-petang tu. Nak tahu lebih lanjut tentang kisah ni? Jom baca thread ini.

==================================================================================

Sumber: twitter @Shahirrzz

 

Tak sangka pulak sweet macam tu rupanya seorang yang psiko! Ada koleksi gambar siap kat bilik tu! Mungkin orang tu obses kot. Oleh itu, berjaga-jagalah dengan tingkah laku pasangan anda agar tidaklah mendatangkan kemudaratan untuk masa akan datang ye.

Be the first to comment on "“Boyfriend Aku Sweet Bagai Nak Rak, Rupanya Perangai Dia Macam Tu!” – Luahan Seorang Perempuan Terhadap Ex-BF Yang…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*