‘Bukan 4 Bulan Tapi 4 Tahun’ – Respon Sporting Dan Lucu Ayda Jebat Apabila Peminat Mengaku Sebagai Kekasih

Sejak kemunculannya dalam dunia artis, nama Ayda Jebat sering menjadi bualan bagi netizen yang mana sikap artis ini sangat peramah dan membuatkan peminat rasa gembira. Tidak hairanlah jika artis popular tidak menjadi bualan bagi netizen.

 

Terbaru, Ayda Jebat memberi respon yang lucu apabila gosip yang hangat dikatakan bahawa dia bercinta dengan budak Wechat. Betukkah? hahaha

 

‘Jumaat ni cukup 4 bulan kami couple’

 

 

Di twitter, status lelaki yang dikenali sebagai Bob di Wechat ini menjadi viral kerana mengaku dirinya sudah 4 bulan bercinta dengan Ayda Jebat. Siap bergambar dan letak sebagai cover foto lagi. Mungkin netizen merasakan perkara ini kelakar kerana bob sangat fanatik dengan Ayda. Mungkin juga bob sangat meminati sebagai peminat Ayda jebat yang setia sehinggakan gambar bersama Ayda Jebat dijadikan cover bagi Wechatnya.

 

Eh bukan 4 bulan lahh tapi! Tapi 4 Tahunn dah

 

 

Semalam, Ayda Jebat telah memberikan respon berkenaan dengan status tersebut. komen yang lucu dari Ayda Jebat ‘ yang mengatakan mereka telah lama bercinta bukan 4 bulan tapi 4 tahun. Walaubagaimanapun, netizen menasihati Ayda Jebat supaya tidak mempermainkan perasaan orang  bimbang peminat bertindak diluar kawalan. Kadang bahaya juga budak-budak wechat ni…ahahaha.. Apa pendapat korang?

 

Respon netizen

 

 

sumber : twitter Ayda Jebat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *