Dari nyanyi dekat semak, kini lagu mereka dah diputarkan di radio. Kumpulan tersebut ialah..

Dari nyanyi dekat semak, kini lagu mereka dah diputarkan di radio. Kumpulan tersebut ialah..

Kemunculan kumpulan-kumpulan atau artis indie dalam industry music Malaysia seperti cendawan tumbuh selepas hujan. Kadang-kadang ada lagu yang best, kadang juga lagu cap ayam pun ada.

 

Kali ini, admin nak kongsi sikit mengenai sebuah band berasal darpada Sabah iaitu kumpulan Atmosfera.  Kumpulan ini diangotai dua beradik Hezron Rayner dan Hazrenol Rayner dan mereka berasal daripada sabah.

 

Disini admin kongsikan single mereka bertajuk “Demi Si Kici” versi sebelum popular dan selepas popular.

 

Sebelum Popular

Klik sini untuk menonton video

 

 

Selepas Popular

Klik sini untuk menonton video

 

Lagu ini pula laguadmin paling minat. Tajuk Lagu : Tak Tahu Malu

Klik sini untuk menonton video

 

Berikut merupakan Senarai single Kumpulan Atmosfera. Bolehlah check kat youtube untuk lagumereka yang lain ni.

Gadis Kg. Nuntunan

Sendiri (ft. Ren Ellvenna)

Berakhirlah Sudah

Semua Gagal             

Hagemaru

I.F.Y. Single Selalu

Cinta Terpendam

Kau Putuskan Aku

Demi Si Kici

Benar-Benar Sayang

Tak Tahu Malu

Nenek Kiah

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *