[Foto] Majlis Nikah Yang Menyedihkan Saat Bapa Pengantin Temui Ajal

Sudah menjadi lumrah kehidupan setiap yang bernyawa pasti akan merasai mati. Semua orang akan di uji tuhan dengan merasai sakit kehilangan. Lebih-lebih lagi jika kehilangan orang yang kita sayangi iaitu ibu bapa kita.

 

Perkongsian kali ini adalah lebih menyedihkan apabila kehilangan ayah di hari yang sangat bahagia. Perkahwinan yang sepatutnya diraihkan dengan gembira dan meriah sebaliknya terjadi pula perasaan yang sangat menyedihkan. Tidak dapat dibayangkan perasaan lelaki ini disaat perkahwinan disitu pula perasaan sedih yang teramat apabila ayah temui ajal. Semoga tabah dan kuat tempuhi segala dugaan.

Perkahwinan yang menyedihkan

 

 

Terpaksa dipercepatkan

 

 

 

Kehilangan di hari bahagia

 

 

 

 

 

Ayah meninggal dunia

 

 

Sedihnya

 

 

Harini merupakan sejarah bagi aku selama 7 tahun dalam industri photography.

last minute dapat inquiry untuk cover majlis nikah di Hospital Selayang. Majlis yang dipercepatkan atas sebab bapa kepada pengantin lelaki sedang sakit tenat.

All the way event aku tak dapat tahan air mata. Sebak gila.

Right after majlis selesai, dapat panggilan kecemasan daripada Doktor untuk segera ke bilik disebabkan bapa kepada pengantin lelaki tersebut, sedang nazak. a few minutes after that, bapa beliau telah menghembuskan nafasnya yang terakhir.

a bitter sweet memory for both of the couple.

Al-fatihah…

 

Sumber: Ayul Rahman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *