Komen Nabil Ahmad Dan Jihan Muse Apabila Fattah Amin Tak Boleh Berjemur Panas

Sebagaimana kita tahu Nabil Ahmad adalah salah satu pelawak yang terkenal di Malaysia, selain jadi pelawak Nabil juga berbakat dalam bidang pengacaraan, penyampai radio dan pelakon. Ramai peminat Nabil yang suka dengan lawak yang melucukan sampaikan ramai yang tak kering gusi melihat telatanya.

 

Baru-baru ini di twitter, Nabil memberi komen apabila pelakon  popular iaitu Fattah amin dikatakan tidak boleh berjemur dibawah cahaya matahari. Komen apa yang Nabil telah komen sehinggakan Jihan muse turut sama memberikan responj pada tweet Nabil?

 

 

Level Hollywood !

 

 

Menurut laporan Berita Harian, Fattah Amin mengaku meletakkan syarat tidak boleh berjemur di tengah panas dengan terlalu lama kerana ia terikat dengan perjanjian sebagai duta produk. Tambahnya lagi, dia harus sentiasa menjaga penampilan agar kulit tidak terjejas dan memberi kesan kepada produk yang diwakilinya.

 

Di twitter, Nabil telah memberi komen terhadap syarat “pelik” Fattah Amin itu. Memang lawak komen Nabil terhadap syarat pelik Fattah Amin itu sampai Jihan Muse turut sama memberi respon pada tweet Nabil. Serius lawak bila Nabil dan Jihan ni bergabung.

 

Ko pun sama, level Oscar

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *