Lelaki Mirip Wajah Michael Jackson, Ini Identiti Sebenar Beliau..

Baru-baru ini viral di laman Twitter berkenaan gambar seorang lelaki yang dikatakan mirip dengan bintang pop Michael Jackson.

 

 

Seorang wanita telah memuat naik gambar teman lelakinya di twitter dengan kapsyen ” Teman lelaki saya sangat comel, lihat gambar yang di hantar kepada saya.

 

Menurut seorang lelaki pula, dia pernah terserempak dengan seorang lelaki yang wajah lelaki itu tak saling tumpah dengan wajah bintang pop iaitu Michael Jackson! Wajah lelaki itu menjadi tanya kepada dirinya, bahawa siapa sebenar lelaki itu?

 

Perkongsian gambar itu telah mendapat banyak retweet dari netizen dan kesemua mengatakan lelaki berkenaan adalah Michael Jackson ” Wajah bintang pop itu sukar untuk dilupakan dan masih segar dalam ingatan”. Wajah lelaki itu  Memang saling tak tumpah dengan wajah Michael Jackson.

 

Menurut Daily Mail, lelaki berkenaan bukanlah kekasih Lourdes Zavaleta, wanita itu menemui gambar tersebut di laman sosial dan hanya menjadikan sebagai bahan gurauan.

 

 

Setelah disiasat, lelaki yang seiras wajah Michael Jackson itu merupakan seorang ahli muzik Sepanyol , Sergio Cortes dimana dia merupakan seorang ahli muzik yang mengelilingi dunia untuk membuat persembahan meniru gerak geri Michael Jackson.

 

 

Sumber : THR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *