Sajat Bakal Naik Pelamin.. Rani Kulup Give Up..

Kepada semua jejaka di luar sana termasuk Abdul Rani Kulup,Presiden Martabat Jalinan Muhibbah Malaysia (MJMM), kii terpaksa berputih mata kerana usahawan kosmetik terkenal, Nur Sajat suda mengesahkan akan menamatkan zaman bujangnya.

Menurut Sajat, jika tiada aral melintang, beliau akan mendirikan rumah tangga bersama kekasihnya pada tahun depan.

“Sajat pun bukan tua, masih muda lagi. Jadi sekarang nak fokus pada bisnes dulu. Dalam bisnes ini, kita tak boleh fokus pada satu-satu bisnes sahaja”.
Kata Sajat kepada mStar Online “Lagipun Sajat masih ada sasaran yang belum dicapai. Tunggulah hujung tahun depan, Insya-Allah. Doakan yang baik-baik ajelah”
Ketika ditanya mengenai kekasih, Sajat juga terbuka untuk bercerita. Sajat mengakui bahawa dia sudah berpunya dan turut mengakui bahawa lelaki itu mempunyai ciri-ciri lelaki idamannya iaitu memahami kariernya yang senantiasa sibuk.
Ditanya mengenai lamaran Presiden Martabat Jalinan Muhibbah Malaysia (MJMM), Abdul Rani Kulup, Sajat berangapan bahawa Rani Kulup cuba mencari publisiti murahan dengan mengaitkan namanya dan Datuk Seri Vida.
Ini pula komen Rani Kulup selepas respon Nur Sajat mengenai lamarannya.
“”Jangan marah…ayah sekadar usik-mengusik saja.”
Tiada istilah kecewa dalam hidup ayah. Ayah sentiasa berpegang kepada tagline kipidap… never give up,” katanya.

“Siapa tak kenal ayah, Raja Report Malaysia… anak-anak kecil pun kenal nak ambil gambar bersama. Ayah bukan mencari publisiti murahan tapi publisiti yang kejar ayah,” katanya dalam nada berseloroh.

Walaupun dikecam teruk, Rani kulup turut berharap agar perniagaan Sajat terus berjaya dan dapat membantu golongan yag kurang bernasib baik.
Sumber : mStar Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *