“Saya Dah Jatuh Cinta Kat Awak” – Niat Nak Bagi Tunjuk Gambar Dekat Mak, Akhirnya…

Cerita pasal cinta-cinta ni, admin taklah begitu power sebab hati manusia ni berlainan. Namun ada jugalah sedikit pengalaman dan pengetahuan bab cinta ni. Dalam soal bercinta ni, kebanyakkannya lelaki akan mengurat perempuan dan jika nak mengurat awek tu kenalah menjadi seorang yang berani/gentleman, barulah perempuan suka. Ini kerana kebanyakkan perempuan tak suka ada orang tengah ataupun orang perantaraan bagi menyampaikan rasa cinta tu, kalau nak terus face to face dan luahkan barulah gentleman. hahaha

 

Sebenarnya, banyak cara yang kita tahu untuk mengurat seseorang, antaranya dalam diam kita ambil telepon si dia yang kita suka dan cuba text. Walaupun cara ini adalah taktik lama nak mengurat, tapi siapa tahu kalau dapat kita juga yang untung.

 

Perkongsian kali ini rasanya berbeza daripada yang lain dan ini juga membuatkan admin tergelak besar, memang tak dapat tahan ketawa. Nak mengurat awek yang rupa sama macam Nora Danish, sekali tengok lain dah pula jadinya..Tak sangka betul!!!

 

Kenal Saya Tak?

 

 

Saya Rasa Saya Dah Jatuh Cinta Dekat Awak…

 

 

Cantik Macam Nora Danish

 

 

Rupanya…..

 

 

kalau nak mengurat tu memang takde salahnya… tapi hati-hati kalau nak cari pasangan tu.. sebab dah banyak orang yang terkena begini. Dunia makin canggih dan kadang gambar orang tua pun jadi muda dan cantik. apa-apa pun hati-hati kepada yang masih single.

 

Sumber imej : kisah dunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *