“Saya mintak sape yang mungkin pandai berbahase arab boley terjemah kan”..Kisah Sebenar Kena Sampok Dengan Jin

Kisah benar dimana seorang wanita telah disampuk oleh jin tetapi tidak paham bahasa arab. Perkongsian ini dikongsi di website fiksyenshasha.com

Ikuti confession wanita ini.

CONFESSORADMIN
Hi salam..actually sy nk share voice sy kne sampok ngn jin..sy berckp dlm bahase arab..kot ad sape2 boley translate dalam bhse melayu ke..teringin btol nk tau ape jin tu ckp..boley ke?
Boleh.silakan..
Maaf..x reti plak saya nk submit kat fiksyen shasha ni..cmne nk masokkan audio?haha..
Maaf lagi sekali, saya memang tak tau macam mane nak post audio kat FS..
Saya post kat sini jela, hope awak boley postkan. Sebab saya memang nak tau sangat ape yang jin tu cakap.
Kejadian ni berlaku masa saya pregnant anak kedua. Waktu saya habis bekerja selalunya 6.30pm dan saya akan balik menggunakan bas. Saya selalu tunggu bas sampai hampir menjelang maghrib. Kebetulan hari tu ada orang arab bawak anak yang subhanallah comel sangat,saya pandang dan senyum.
Balik rumah saya jadik pemarah sampai bergaduh dengan suami. Saya da rasa ada yang tak kena memandangkan ini kali kedua saya kene sampok dengan jin. Rasa yg sama, jadi pemarah tiba tiba dan jantung berdegup laju.
Saya berubat dengan adik saya sendiri yg ade kelebihan untuk menghalau jin cume die pon tak paham ape yang jin ni cakap sebab dalam bahase arab.
Saya mintak sape yang mungkin pandai berbahase arab boley terjemah kan..
kami akan usahakan untuk publish cerita Pn. mungkin pembaca boleh tolong terjemahkan..
Time kaseh ye.

Sila dengar audio di bawah.

Sumber: 

Fiksyenshasha adalah mengenai perkongsian cerita seram samada cerita daripada pengalaman sebenar dan fiksyen

FB fiksyenshasha.com

Website : fiksyenshasha.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *