Shila Amzah Bengang Minta Peminat Cermin Diri Dulu, Tak Perlu Tanya Soalan Bodoh!

Penyanyi Nur Shahila binti Amir Amzah atau dikenali sebagai Shila Amzah tidak asing lagi diketahui oleh rakyat malaysia malah diluar malaysia juga artis ini sangat dikenali dengan suara yang merdu dan pembawaan lagu dengan pelbagai bahasa. Shila Amzah mula mencipta kerjaya seawal umur 9 tahun, jadi tidak hairanlah jika ia jadi perhatian netizen.

 

Terbaru, satu video yang telah dimuat naik dalam instagram Shila Amzah. Shila Amzah melahirkan rasa bengang dan marah kepada peminat disebabkan pertanyaan yang tak masuk akal bagi Shila Amzah. Jom lihat Video ini, penjelasan Shila Amzah berkaitan soalan peminat yang ditujukan kepada dia.

 

 

 

Menerusi Insta Stories yang dimuat naik oleh seorang pengguna twitter Shila Amzah bengang apabila disoal mengenai perubahan dirinya. Dia minta agar peminat cermin diri sebelum mengeluarkan kata-kata terhadapnya.

 

Cermin Diri Dulu

 

 

Kalau awak nak ambil gambar dengan saya, saya okay, tapi selepas ambil gambar awak tak perlu tanya soalan bodoh macam ‘kenapa shila gemuk sangat sekarang?kenapa?’

Saya rasa, sebelum awak nk cakap apa-apa dekat orang lain, awak perlu fikir dan apa kata awak cermin diri dulu? Betulkan foundation dekat muka awak.

Saya tak kisah kalau awak muka buruk, tapi tolonglah jangan ada hati yang busuk. Fixed that sebelum awak tegur orang lain.

 

Sumber :   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *