Takda Idea Nak Bagi Hadiah Kahwin Untuk Pengantin? Asyik Hadiah Yang Cliche Ja? Jom Ubah

Setiap kali majlis perkahwinan tidak kira sama ada kawan, saudara mara, atau pun rakan sepejabat, mesti sesetengah antara kita runsing hendak hadiahkan apa pulak untuk pengantin. Takkan benda yang sama ja. Lagi-lagi kalau pengantin tu sahabat baik anda, takkan anda nak beri hadiah yang simple ja. Mesti hadiah tu sekurang-kurangnya memberi makna kepada persahabatan kamu. Jom baca artikel ini mana tahu idea anda mencurah-curah ke lepas ni.

 

Inilah contoh-contoh hadiah yang anda semua boleh ikuti kalau taknak hadiah tu nampak cliche ja. Kalau geng lelaki tak kisah sangat hadiah ni, kalau perempuan tu yang kena memilih supaya mengena kat hati hadiah tu, ye dak? Sekian.

Be the first to comment on "Takda Idea Nak Bagi Hadiah Kahwin Untuk Pengantin? Asyik Hadiah Yang Cliche Ja? Jom Ubah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*