Tips Nak Nampak Ambil Gambar Supaya Nampak Cool Dalam Media Sosial. Jom Belajar!!

Sekarang ni ramai sangat manusia yang suka tayang atau menunjuk-nunjuk aktiviti mereka di media sosial. Tapi betul ke apa yang mereka buat tu memang cool..

Jom admin ajar cara nak gambar supaya nampak cool di media sosial.

# Kalau nak bergambar dengan tempat-tempat menarik buat la camni

# With my girlfriend in bus..

# Kalau korang nak acah-acah bergambar dekat pantai boleh try camni..

# Minuman keras yang mahal-mahal laa

# DIY flat screen TV

# Kalau korang nak acah-acah sedang driving

# Acah-acah kereta baru..

# Beg LV

# Kalau nak pegi Old Trafford pun ok jugak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *