(Video) Chef Wan Propose Dato Seri Vida? Ini Jawaban Dato Seri Vida Buat Chef Wan Terkedu..

Gegar Vaganza 4 telah memperlihatkan kemampuan peserta dalam membuat persembahan yang memukau.

Namun begitu, disebalik persembahan yang memukau daripada para peserta, gelagat pengacara Jihan Muse dan Nabil Ahmad serta drama lucu penaja utama Gegar Vaganza 4, Dato Seri Vida turut mencuri tumpuan.

Jom tengok gelagat Chef Wan “propose” Dato Seri Vida.

Selepas itu pulak, Chef Wan pulak kena depan-depan time live. Apapun, semuanya itu hanya gurauan.

Jom tengok pula Chef Wan buat spot check dekat Dato Seri Vida time live. Kena lagi Chef Wan.

Selepas juri2 memberi pandangan DS Vida pula di beri peluang untuk bercakap. The 1st thing she said to me ” saya ingat org2 muda aja gila duit rupanya org tua pun sama juga!”.. Reference made to me proposing to her last night. As she was taking one of Astro ria management managed to capture this video of me actually honestly in my heart saying this…. ” Ya Allah terbeliak besar la segala permata DS Vida pakai ini.Betul ke all this are precious stones atau pun fake.Nak tengok dekat la….Org pun selalu tanya i tau..Mak2 Datin..Datin2 Seri dan Puan Sri semua.Selama ini i cannot answer them if its real or not atau pun she just bullshitting! So tu yg saya telek…atas bawah…atas bawah..memang nampak mcm betul la. But they are not that top quality ruby la..dengar Ku Putih i pecah lubang mampus dia kutuk i lagi. Tapi u all dah tahu diam2 lah. Next time kita bawa pakar emas dan batu permata pi tengok ok. As for her tiara pulak nampak fake. Sebab all the Queen Tiara u can tell the diff la. Mati la jadi bahan gossip lagi ni. Lepas itu baju dia semlm penuh mcm2 bulu satu badan pulak tu. Tak gatal ke Ku Putih pakai banyak2 lagu tu. Tapi satu i do noticed Ku Putih punya baju memang cantik pun. Tapi semlm nampak berselerak sikit dik bulu2 itu. Labuh terserit serit dia jalan on stage takut pulak dia jatuh atas stage mcm Nangka busuk semlm i dok fikir. Sebab bila she on stage she so over powering and standing almost hujung stage. Takut la tak nampak kan tiba2 jatuh. I jugak yg kena sambut tak himpap i pulak. Habis berkecai kepala lutut i nanti la. Itu la jadi famous nak popular ini mesti la kena tahan gossip dan org menilai kita atas sampai la ke bawah. Tapi kulit dia punya la putih melepak pun. Nak ajak kawin mesti la kena inspection kereta kita nak pakai itu! Tu yg telek atas bawah nak mengira2 nilai investment kita!?? Baik apa pun yg di perkata about her i find her a sweet and funny lady. Its just her personality yg so huge that outshine all of us pun. Mcm la saya juga tak semua org suka dgn perangai saya. Yg meluat dan mengata pun ada. Biak pi la…Janji we all worked hard…be who ever we want to be and no need to appologise to others with regards to our personality.

A post shared by chef wan (@chefwan58) on

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *