(Video) Khai Bahar, Azharina & Zamani Slam – Isabella. Yang Mana Satu Peminat Korang???

Konsert anjuran Yayasan Artis 1Malaysia dengan kerjasama Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dan DiverseCity ini turut mengadakan  sempena ulang tahun ke-50 Panggung Anniversari. Seramai 11 artis telah membuat persembahan dalam Konsert Panggung Anniversari Gemilang 50 Tahun sempena penganjuran Festival Kesenian Antarabangsa Kuala Lumpur 2017.

perkonsian kali ini adalah video artis yang menyanyikan lagu Isabella. Tiga artis Malaysia menyanyikan lagu Isabella dengan penuh perasaan, namun kepada mereka yang tahu sangat pasal pembawaan nyayian, mereka akan tahu yang mana satu lebih baik untuk membawakan lagu tersebut. Semua tahu bahawa lagu Isabella adalah lagu yang pernah jura ketika dahulu dan pembawaan lagu ini seharusnya menyanyikan dengan penuh perasaan. Barulah orang kata sedap nak didengar.hahaha

 

Khai Bahar adalah antara Artis Smule yang telah berjaya sehinggakan mendapat beberapa Anugerah yang telah dipertandingkan.

 

Azharina pula adalah antara artis perempuan yang popular. pelbagai anugerah yang telah dimenangi dan yang terbaru Azharina telah memenangi Gegar Vaganza dengan mendapat tempat juara.

 

Zamani tidak asing lagi dalam dunia artis yang begitu popular dengan pelbagai lagu yang telah dirakamkan dan kesemuanya berjaya menawan hati peminat dengan suara yang begitu lunak dan merdu.

 

 

Sebenarnya admin malas nak taip latar belakang ketiga-tiga artis ni… sebab kebanyakkan orang malas nak baca dan terus skrol saja kebawah untuk terus menonton video..ahahaha..

 

Video tiga artis Malaysia menyanyikan lagu Isabella…

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *