Dato Vida Dikritik Kerana “Upload” Gambar Cik B Sedang Memilih Pakaian Dalam..

Walaupun bukan selebriti, setiap tindak tanduk DSV tetap menjadi perhatian netizen. Setiap apa yang di postnya ada sahaja syang mengkritik tindakkannya.

Seperti yang kebiadannya, DSV sering berkongsi mengenai perkembangan dirinya di laman sosial Instagramnya. Dan baru-baru ini, DSV telah menuploadkan satu video ketika sedang membeli-belah dengan anaknya, Cik B.

Namun begitu, video tersebut telah dikecam kerana bukan sekadar DSV dan Cik B sedang membeli-belah tetapi sedang membeli pakaian dalam untuk anaknya, Cik B.

Ramai netizen ternyata merasakan tindakan DSV memuat naik video Cik B sedang memilih pakaian dalam adalah tidak wajar kerana tindakkannya boleh mengaibkan anaknya. Selain itu, bagi Cik B yang sedang meningkat remaja, mungkin tidak selesa jika privasinya didahkan kepada umum.

Mungkin tujuan DSV untuk memuat naik video tersebut hanya untuk suka-suka, namun DSV perlu berhati-hari dalam hal sedemikiann kerana terdapat juga pihak akan mengambil kesempatan dalam hal sebegini kerana kes pedofil semakin menjadi-jadi.

Jom tengok video tersebut:-

 

Nak girl girlkan Cik B.. . . Ha ha . @cikb_havoc66

A post shared by Dato’ Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *